Mini Giveaway "I'm Limited Edition" by Manja



                                                                               



                                                                               
KLIK SINI !

Bismillah..

Woot woot ! oke tuan blog wat GA nie suruh sye complete ape yg xcomplete.. hehe .. Sory sye aritu sye xde masa teros save dalam blog .. hekhek .. Skrg sye da ade masa utk complete kesemuanya .. huhu .. Tq sbb bagi infom pada sye .. hikhik .. kawan2 jika nak join GA by Gadis Manja kena ikut syarat2 dye jgak taw.. Jangan maen redah jek mcm sye nie taw .. huhu =)



TERMS and CONDITIONS
“ MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)”. Manja update syarat2 dulu. Hadiah Manja akan update nanti maybe 20/3/2012. Sebab ade beberape SPONSOR x buat confirmation lagi. Hadiah best gua cakap sama lu :P. KORANG SIAP BOLEH PILIH HADIAH LAGI. X percaya? Baca kat bawah ni. ( ada sesuatu tersembunyi, if korang tak baca korang juga yang rugi :P)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN (WAJIB)

1. Beralamat di MALAYSIA. ( if tengah study kat oversea boleh je join tapi hadiah akan dihantar di alamat anda di Malaysia)
2. FOLLOW & LIKE blog MANJA ( if Manja umumkan pemenang dan korang tak tuntut hadiah dalam masa 3 hari, Manja akan berikan kepada orang lain)
3. SILA LIKE & ADD facebook & FOLLOW blog SPONSOR(SEMUA) (if you olls kurang satu, penyertaan akan TERBATAL dengan serta merta)
4. Buat entry di blog personal anda bukan blog contest or giveaway

CARA- CARA PENYERTAAN.

1. Selesaikan tanggungjawab anda di “SYARAT-SYARAT PENYERTAAN”
2. Buat satu entry bertajuk “ MINI GIVEAWAY BY MANJA (I’m Limited Edition)”
3. COPY BANNER di atas dan LINK kan terus ke blog MANJA.
4. Sila jawab soalan ni “WHY I THINK I’M LIMITED EDITION” (not less than 50 words and not more than 150 words)
5. Korang boleh pilih 3 hadiah . SPECIAL kan siap boleh pilih.
if korang menang, Manja akan berikan salah satu hadiah yang korang pilih. if hadiah itu dah di ambil oleh pemenang lain. Manja yang akan tentukan hadiah korang.
6. Kemenangan you olls akan di nilai oleh MANJA SENDIRI bila korang menjawab soalan “WHY I THINK I’M LIMITED EDITION”
CONTOH :WHY I THINK I’M LIMITED EDITION ini kerana saya rasa bermotivasi walaupun kawan-kawan saya merendah-rendahkan saya. Saya juga boleh ketawa selama 15 minit tanpa henti. Saya mempunyai kelebihan untuk membuatkan orang disekeliling saya ketawa terbahak-bahak tanpa henti ini kerana saya suka orang disekeliling saya happy. Bila mereka happy, saya rasa bahagia. Saya rasa saya seorang limited edition kerana saja tidak jumpa lagi orang lain yang mempunyai keboleh macam saya. Sila Pilih hadiah anda (Link MANJA dah beri kat atas.)

CONTOH:
1) love necklace Sponsored by NayZa Collection
2) custom made tote beg Sponsored by I AM NOT A DESIGNER !
3) Tony Moly Lip Tint Sponsored by Butter Berries..
Bagi link facebook JUGA.
walaupun you olls pilih hadiah tetapi WAJIB LIKE AND FOLLOW KESEMUA BLOG AND FB SPONSOR N BLOG MANJA

SOALAN :
WHY I THINK I’M LIMITED EDITION ??

Therefore, this kind of love I was talking to close friends, although some people say I am arrogant sometimes .. do not want to compare if you do not know me actually .. my friends who have known myself to say that I have some of these one who is strong talk, meaning there, I was kind of like the ability to make friends (friendly) & have their own opinion .. I do admit that I sometimes kind of like making friends (friendly) ,  
if friends beside me and not say anything
I feel very tired .. after I was trying to find ideas to start our conversation for the environment is quiet & not very boring .. Therefore, I am a limited edition because I like to look for useful ideas to share knowledge & positive opinion whether in terms of life experiences & a very difficult situation will be easier when sharing with all my close friends 
and no one has the advantage of this .. =)

HADIAH :-
i ) cute necklace Sponsored by NayZa Collection

ii ) sexy beg Sponsored by Bags Aholic (Nurul Numan) 

iii ) 1 set x syiria + inner silang/inner neck Sponsored by

 Facebook Shawl Hijab Room

Link FB :-
http://www.facebook.com/balqiszaafar

Sponsored :-

Blogshop Creativity In Me*
Facebook Girls's Favourite Shop* 




Facebook Kedaikl.com *



Facebook I Am Not A Designer 
 Facebook Bags Aholic*




 Facebook Nayza Collection *
Facebook Butter Berries*

 Facebook Achi's Handmade* Facebook Hijabers Fashion Couture *
Facebook Heart Inspiration (boutique)
 Facebook LoveBag LoveBag Private Closet *








      Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !












4 orang nak tahu RAHSIA Qis:

Gadis Chubby said...

tq sbb join. complete

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck ya..

Phat said...

good luck ya

nur_za said...

gud luck dear
jemput komen sini
ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/04/kenal-ustaz-azhar-idrusnur-da-buku.html

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...