Adakah Anda Sekalian Suda Mendaftarkan Diri Pada Churp Churp & Ingin Jana Pendapatan Sebagai Seorang Blogger ??







 Bismillah...

Kali nie sye ingin kongsikan entry pada korg sekalian ttg "Adakah anda sekalian suda mendaftarkan diri pada churp churp & ingin jana pendapatan sebagai seorang blogger ??".spe yg xtawu ape itu churp churp..meh sini sye akn bagitawu secara detail..Churp churp nie sebahagian pendapatan kte seharian , mcm duit poket secara diam..

*Sharing is caring* =)

Japp . Sebelum ada teruskan , KLIK SINI BERAMAI-RAMAI

Anda blogger baru ? Baru je sehari ? Seminggu ? Sebulan buat blog ? Haaaaa . Korang buat blog sebab ape ? Erhh . Semata-mata nak luahkan perasaan sahaja ? Oh Nooo !

Korang tak tahu ke , di samping kita meluahkan perasaan @ berkongsikan ilmu yang penuh kat dada ni and nak share kat semua , kita juga boleh buat duit tauu . Tapi , ingat ! Jangan terlalu memikirkan pasal duit sangat dalam dunia blog ni . Hancusss beb . Hancusss .  Tapi kalau nak pikirkan pun apa salahnya . Itu terpulang kepada hak individu masing-2 :)

Bagi yang baru buat blog , pernah dengar tak pasal  CHURP-CHURP ? Mungkin ramai yang dah dengar dan ada juga yang tak tahu lagi mengenai churp-churp kan ? muehehe . DEAR ! KLIK DISINI ! baca ENTRY tersebut , dan anda akan tahu apa dia churp-churp tu .. ;p 

Ok . Korang dah baca ? Dah daftar ? err . FAHAM kan ? Hope korang faham lah kan . Dah tu , kalau korang nak tahu ada pulak pantang larang penggunaan churp-churp ni . Baca dan fahami di ENTRY INI !!Sye rasa , entri tersebut cukup detail kan ? huhuhu .

 Mana nak tahu , korang pun ada rezeki macam sye juga . Nak mencuba ? Bukan senang nak dapat DUIT FREE-2 kan ? hekkk ~ Apa tunggu lagi ! DAFTAR SEKARANG ! :)

Anda tak kan menyesal punya . Kena rajin promote pun dah memadai dah untuk dapatkan hasil yang memuaskan ^^

Oh ye . Bila korang tekan cashout tu , nanti dalam sebulan dua sampailah Cheque dekat rumah korang . Bagi budak bawah umur , dibahagian Payee Name di profile churp-churp korang boleh letak nama dan Account bank parents . TAPI , kena minta kebenaran ibu bapa dulu lah ye .. :)

Selain churp-churp Ada lagi yang boleh kita daftar . Haaaa . Nuffnang . Mesti korang pernah dengar kan ? 


 Hekk . Kalau tak pernah , gi search kay google lah . Banyak info korang boleh dapat mengenai Nuffnang . Tapi  , kalau korang nak Daftar , boleh ikut TUTORIAL DISINI ! :)


Selamat Mencuba :)


 Credit by : Lyssa Faizureen & Iera Balqis







                Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !









44 orang nak tahu RAHSIA Qis:

Muhamad Azam said...

Nice entry..

Jom pergi blog saya pulak
http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Iera balqis said...

@Muhamad Azam oke..done also ur komen ! anyway tq yea =)

arzman angah said...

follow,,,:)
http://hazman-arzman93.blogspot.com/

cik kiera said...

churp-2 ohsem :) nice entry :)

sherotpetot said...

huhu.. sherot follow sini :)

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

I'm a chuper too~ ^_^

dah follow dah... :-)

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

churp..churp..churp..teringat itik plak..

Mr.She said...

best ke join churp2 ni? x penah teringin lak :P

uncHa said...

Nice :)

Iera balqis said...

@arzman angah done follow also..tq yea =)

Iera balqis said...

@cik kiera tq dear ^^

Iera balqis said...

@sherotpetot wahh ! keep in touch dear ^^

Iera balqis said...

@Muhammad Aliff Bin Bohari haha..awk terigt trademark spe plak tu..hehe =)

Iera balqis said...

@Mr.She best la join churp2 nie..klo awk nak @ teringin ke..nti sye tolong ajarkan erk..hukhuk :)

Iera balqis said...

@uncHa tq dear ^^

-SUPERGIRL- said...

NTAH bile lah churp2 sy penuh . hahah

jijah khadijah said...

nice bl0g..tq c0z follow me ya..
singgah cnie.. :)

Cik tikah said...

rajinnya :)

siti zulaikha said...

assalamualaikum.. awak!! saye komen sini.. ade persoalan sikit.. saye da wat churp2 n nuffnang.. tapikan setakat ni earning ta naek2.. da banayk orang da kelik saye punye nffnang and churp2.. awak tawu ta naperw?? komen yerw kat enry saye.. ^^,

kurtjagung said...

Thanx entry yg berguna tuk sy blogger yg bru je ank benih,hehe amat dihargai:)

cik Kartun said...

da lame gak la gune churp2.. tapi tak pernah agi cash out hehehe

Nafisah Ruslan said...

da daftar da tapi xaktif pun.. huhu

siti zulaikha said...

da add awak.. ^^, hope awak leyh bantu.. ^^,

encik epul said...

sy dah ade churp2, nak watpe je pastu?

iwan_redzuan said...

saya dah lama main churp2, skang tgh tunggu cashout jer... huhu

Iera balqis said...

@-SUPERGIRL- haha..klo nak bagi peanou churp2 awk tu..kne rajin la naek kan trafik kat org laen..insyaAllah , churp2 awk tu akn naek mendadak..huhu =)

Iera balqis said...

@jijah khadijah tq dear..its my pleasure..oke..nti sye p jenguk blog awk tu yea..hehe ;)

Iera balqis said...

@Cik tikah haha.. =)

Iera balqis said...

@siti zulaikha wassalam..sye da komen ur entry..tapi npe awk xbalas..haishh ! mcm2 la awk nie..hehe =)

Iera balqis said...

@kurtjagung its my pleasure..hehe ^^

Iera balqis said...

@encik epul awk da ade churp2 tu kne aktifkan la cik abg oii..haha..awk p promote iklan churp2 awk tu kat kawan2 awk..tapi jgn kat tmpat salah plak yea..awk wat promote churp2 tu kat wall fb & wall twitter awk , itupon jika awk ade twitter..hehe ^^

Iera balqis said...

@iwan_redzuan Bagos ! ble da nak cashout tu jgn lupa sye plak yea..haha..oooppss ! terlebih suda..haha :D

suecomey..: said...

da join..jom klik mngklik :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

good promoting churp churp.. tak brapa aktif dalam churp churp ni..

miezah said...

pernah buat churp-2 .. tp xbrape layan sgt , xde mase ..huhu

AzRi AtHiRaH said...

nice entry.,hehe.,sy dh dftar churp2.,tp bl0m bnyak lagi earn nyer^^.,line internet yg sl0w buat sy mlz nk wt iklan.,line dh 0kay nnty buat blik :D

Nyna said...

dah buat churp2 ni tapi mcm malas nak layan , hee btw done follow urs ;)

eyna eddy said...

yeahh.. best entry..interesting to try..thanks for the information <3

PinKy MoMMa said...

tq sudi drop by blog sis ;)
datang sini nak jengah si manis ni..
eppy blogging!

pyka ab said...

nice entri n nice blog . ehee . i like your colour . churp-2 tu saya ta daftar . ta bape aktif sgt ngn blog ni . ehee

Azza Afdzal said...

nice tuto..
sebenarnya dh lama dftarkan dh cume tak letak kt blog jer :)

Miziey said...

Hai! gua singgah sini. Churp churp ek? ada akun tapi macam tak jalan jek. Ada tips tak macam mana nak promote Churp Churp dengan lebih baik?

She's Enon said...

done follow ;)

cik eiyQa said...

dulu eqa exited sangat dgn churp2..but skrg makin busy makin terbiar churp2 eiyqa tuh hehe :)

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...