PERTAMA KALI BERJAYA WAT IKLAN NUFFNANG !




                                                                       PEACE (^_^)V



                                                                                 



Bismillah...


oke guys..sye nak kongsi entry nie pada korg yg belom lagi berjaya letak iklan nuffnang kat blog korg masing-masing tu "jangan la bersedih oke , korg perlu ade kesabaran yg tinggi & won't never give up , oke darling :) (macam sye nie xpena give up) huhu"..klo yg da ade tu..anak-anak sekalian cbe ucap ape "ucap ALHAMDULILLAH & berterima kasih pada akk Lyssa Faizureen jgak kerana beliau sudah berikan tutorial ini pada korg smue"..haha..*jgn nak bangga la klo da berjaya wat bnd tu kan*..haha.. {klo bagi sye bangga & happy ade ckit je xbyk mana pon sbb da berjaya letak iklan nuffnang kt blog..hahaha! aikk tadi ckp jgn nak bangga sgt la , ape la , tapi skrg diri sendiri yg ngaku.. APE CER DER !} HAHA ! suke ati gue la nak ckp pape pon..nie blog gue bkan blog lu beb..muahaha..(maen ayt kasar nmpak) haha..xdela kte just nak kongsi pengalaman time mcm ne wat bnd nuffnang nie kt korg smue sampai 3x berturut-turut asyik la xmnjadi..haaa haa haa ! tgk tu ade org yg gelakan kat kte sbb yela bgi korg wat bnd alah tu la paling senang kan, "awk pulak yg tergedek2 mcm donald duck wat ape..haishh ! donald duck btol la..haha.."jahatnya korg nie..jgn la mcm tu ..tgk muke kte da nak ..xpe Cik balqis jgn sdey-sdey yea..asalkan kmu suda berjaya letak papan iklan nuffnang uhh kt blog..da da da xmau touching2..xcomel la klo mcm tu kan..hehe..chillax baby ! hee..ALHAMDULILLAH ! kli nie berjaya jgak siapkan & tubuhkan iklan nuffnang ni kt blog sye.. klo korg xpcya meyh tgk kat photo ats tu..tula iklan nuffnang {itupon korg kenal @ tidak kenal} haha..*joking*

haaa...sapa-sapa yg ade nuffnang tu kne la bermurah hati ckit & ringan kan tangan korg smue utk klik nuffnang kte tu..oke dear ! klo korg smue baek hati la..sye cuma nak memberitahu saja..bukannya sye memaksa @ meminta lbey2..that's it!!huhu..sye pecaya & yakin kat org yg baek hati tu satu hari nanti pasti ade jgak org laen akan berbalas-balas klik nuffnang korg jgak..hehek..yela cbe korg bygkan klo 10 org klik nuffnang tu x ke byk jumlah selama ini korg target..sepasti-pastinya korg boley jadi kaya raya..kan xbegitu..hihik..yela kemungkinan sye ckp nie ade faedah & ade jgak keuntungan bagi korg masing-masing..hekhek :) spe yg setuju ape yg sye ckp pada statement di atas adalah tepat skli?? sila angkat muka..muahuahua..oke la , korg smue cbe-cbe la klik nuffnang tu walaupon hanya sekali jek suda bermakna bagi setiap owner-owner blog tu.. :) akhir sekali ,sye nak bagi tawu kat korg itu da dikira korg bersedekah kan pada kte @ sapa-sapa yg ade nuffnang tu oke dear..hehe..


                                       SELAMAT MEMBACA & SELAMAT BERAMAL !

















                Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !























3 orang nak tahu RAHSIA Qis:

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking.. Datang dari : http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/page-mr-eraz-fadli-fb-blog-untuk.html

Oh Oeya said...

As salam
Singgah sini..
Follow sini..349

Salam kenal :)

Iera balqis said...

@Mr.Eraz fadli heehe :) sye da guling2 kat blog awk..awk guling2 la jgak kat blog sye taw ;)


@Oh Oeya sys ,i'm already done follow u la..hehe..anyway , keep in touch also :)

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...