SURPRISE !! : LOSE WEIGHT NOW ! :)


                                
                                                                     PEACE !! (^_^)V




Bismillah...

Terpanggil utk tulis entry ni sbb lately banyak sgt TERKEJUT tgk kwn2 yg kurus punya gambar lama. Oke guys so korang pun kena ready nanti terkejut. Ready?



10



9



8



7



6



5



4



3



2



1



Kite mulakan dgn LESS SURPRISING to MOST SURPRISING oke?

Tadaaaa!!!!



1. Ustaz Mus'ab!

Ustaz Mus'ab Umar. Snanye aku tak pernah kenal die dikala gemuk.
Pastu die amik product. Bila die dtg and aku dibenarkan utk mengacau, die dah kurus skit.

So...setiap kali aku tgk gambar bwh ni aku akn TERKEJUT jap.
"Muke comel. Tp handsome lebih bagus kot..." ;)


Kan kan handsome lebih bagus?
Handsome=sihat. Comel=sakit.

Kalau korang rase cm samar2, silalah reverse ke gambar atas,
pastu gmbr bwh, pastu atas, pastu bwh.
Confirm cam, "Weh...serius ke?"

Bak kate Zaza, "Handsome doh Abg Musab skang!"


Abg Mus'ab's testimoni




2. BOB!!!

Yaa....mak aih...bukan pengantin tu oke. Yang baju biru tu. Tolong jgn salah fokus.
Tadi die bru post gambar ni kt FB.
Aku terkejut tak jdi buat Research Writing, maka aku pun buat 'Testimonial Writing' ngehehe...

Korang ade tak kenalan yang mcm ni?
Cuba bayangkan kwn korang tu jd seperti BOB pd gambar keduanya....jeng jeng jeng...


Kacha!!! Oke PAUSE jap.

Tengok yg atas balik! Tgk bwh. Tgk atas. Tgk bawah. Cool kn?
MasyaAllah. Best tak kalau boleh bantu org tersayang jadi camni? *berair2 mata*
Jom rakan2, bantulah orang tersayang. Menanges weh klu tgk people u love jadi camni. =')


Bob's testimoni




3. Bup!

Yeah finally. First time aku jmpe Bup ni kat STS, aku sebak k.
Mcm harapan bersinar kembali! *kelip2 bintang tanda setuju*


Bup after Herbalife. Yeaaaahhh...wlupun masih berisi, tp tgk atas?
Tgk bwh. Tgk atas. Tgk bawah.

Lalu say MASYAALLAH. =')


Bup's testimoni



So amacam? Ade teringat orang tersayang tak bile tgk gambar2 tadi? Jangan selfish pas bace belog ni. Share la ngan orang2 yang memerlukan. Orang selfish tak dpt PAHALA...ngehehe...

Seorang Medical Doctor telah turun 50kg lalu berkata,"Saya nak guna produk sendiri je. Tak ready buat business." Malangnya, Dokter ni berkata demikian kepada Tn Hj Allen Peter yang merupakan pakar motivasi Taman Tiara Setiawangsa. Lalu Tn Hj Allen Peter menjawab,

"You dah turun 50kg tapi taknak share dgn org...berdosa taknak share benda yg dah tolong diri you and boleh tolong ramai lg orang."

Okeh takdelah yg die maksudkan btul2 DOSA kan cume...selfish is equals to not good. Lantas doktor tu sangat tersentap, berhenti kerjaya doktornya, kini buat Herbalife fulltime and dah Get Team earning rm8000-rm10000 sebulan. =) Nak tgk gambar Dokter tu? Hallloow, tak larat nak upload banyak2. Sila datang ke Herbalife Customer's day dimana banyak lagi testimoni2 TERKEJUT yg korg boleh tgk kt sane, okey? Setakat 4 gambar kat atas tu, baru seciut je dr ramai giler org2 yg dah dpt result2 TERKEJUT gk. ;)

Orait some of u taknak business takpe...but at least share k. Ramai org memerlukan. SOB SOB...=')



Muhasabah dr sini, Allah jadikan setiap kejadian itu dengan KECANTIKAN dan KEHENSEMAN masing2. Kite je yang kena jaga. There is no such thing as "Dah Allah jadikan gemuk...nak buat cane..." because you can actually change it.

Berminat utk menjadi seperti gambar2 di atas? Atau berminat dengan HERBALIFE?

BALQIS: 6017 991 9715

We entertain serious customer only. Number display for business purposes only. ;)

                               




                  ♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka ! ♥

2 orang nak tahu RAHSIA Qis:

saya gades pelik said...

dear, kalau guna produk nih tak kesan jangka lama ke?

Iera balqis said...

xdela..depends on individual la dear :)

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...