Wahhh !! Blog aku berwajah baru 75 % dgn header yg sgt gorgeous !!!






                                                                                

                                          Pembukaan blog sye berwajah yg sgt elegant !! :D



                                                                                 
                                     Header sye transparent oleh adik manis Nurin Nabilah..
                                     cantik x dye wat kan header khas utk sye ?? hehe ;)
                                            Sspe mahu header di transparent dgn cantik 
                                        boley p ke blog cik adik manis Nurin Nabilah ! :)
                         



                                                                              
                                        Spe yg perasan sebelom nie blog sye yg sgt beserabut
                                                     sila angkat bulu kening =.= , huahua ..
                                                tadaa ! da decoration sampai siap cantik x ??





Bismillah...

Dgn rasmi nya tuan tanah blog ini ingin melancarkan blog single yg terbaru dari pasaran yg sgt meletop kebabom .. haha .. Kebabom la sgt kan .. haha .. Shhhh ! diam la .. haha .. Cewaahhh ! da mcm aku nie penghulu segala penghala blog kat dunia nie jek .. haha .. * da jgn layan merapu sye tu erk* haha .. Oke to be a continue , kte start kan dgn tajuk kte pada hari ini adalah " Wahh !! Blog aku berwajah baru 75 % dgn header yg sgt gorgeous .. kekeke .. Korg smue nak tawu x , masyaAllah byk sgt dugaan nak decoration blog nie .. haha .. nak tawu dugaan tu mcm ne ??

Jeng .. Jeng .. Jeng .. Dugaan dye adalah korg smue tawu kan aku nie jenis rambang mata ckit .. haha .. pantang nampak yg cute & cun tutorial tu .. Semua aku nak p letak dalam blog nie .. muehehe .. Setiap kali aku p blog kak  Lyssa Faizureen blog dye ade byk sgt tutorial yg boley decoration blog jadi gorgeous gitu .. tu jela senanya sye nak perkatakan tu .. haha .. *Cehhh ! wat saspen jek* haha .. relax & chill la bebeyh .. haha ..

Sejak itu , sye buat decoration blog nie dgn mengambil masa agak lama selama 48 jam .. hehe .. lama kan ?? hikhik .. Sanggup tinggalkan jejak blogwalking selama 2 hari tersebut .. hihi .. waa ! rindu plak nak blogwalking dgn korg smue .. ehehe .. Oleh itu , semua decoration sye wat demi "follower ku tercinta" utk memberi korg smue dtg melawat selalu blog sye nie , mendapat ketenangan & kesejukan mata korg yg beserabut tu boley bertukar jadi sgt cool apabila lihat blog sye yg gorgeuos tu .. kuikui .. *kuat perasan la aku nie , spe la nak puji blog nie cool & gorgeous kan* hekhek .. oke , jom kte beramai-ramai meriahkan entry nie dgn lihat wajah transformasi blog nie dgn seterusnya .. hohoho :p



                                                                                 
                                                       Tadaa ! nie bahagian "About Me"..
                                                 cantik x sye decorate blog nie..hehe..tq  :)


                                                                                     
                                                       Ini bahagian kotak komen sye ..
                                                      cute x mcm tuan blog nie .. kuikui ;p

                                                                            
                                                                               
                                       Ini bahagian follower sye .. korg tgk muka masing-masing
                                   dgn  sepuas hati .. ade yg cun , ade yg kacak , ade yg comey :)
                                                       




               Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !









10 orang nak tahu RAHSIA Qis:

✿Gucciey Lavender✿ said...

awak .. dh cool plus lawa dh ... tak pyah angkat bulu kening pun .. hehehhe :)

Ain20 said...

@✿Gucciey Lavender✿

Hehehe Cantik Benor Blog Niey =)

Nur Honney Robbi said...

fulammak..cantekkk bebeno...

Suriada Sulong said...

cantik header awk. sy pun tgh cri org yg buatkan header. selalu upah dia top up rm3. kwn2 blogger jgk yg buat. tp skrg dia plk bz ngn sekolah. so tgh cri kwn blogger yg blh buatkan header. kl ada tlg gtau sy eh.:-)

Atiqa_Wahid said...

Sangat comey2 blog awk ... tpi nak tanya arrr... knapa comment box sy x jadi2 mcm awk eh ... dah byk tutorial sy try tpi ........... =(

Atiqa_Wahid said...
This comment has been removed by the author.
Iera balqis said...

@✿Gucciey Lavender✿ hehe..tq sygg ;)

Iera balqis said...

@Nur Honney Robbi hikhik..tq dear :D

Iera balqis said...

@Suriada Sulong ouhh..awk nak header mcm sye ke..senang jek awk p blog adik Nabilah..pastu awk follow la skli blog dye..hehe..gudluck :p

Iera balqis said...

@Atiqa_Wahid hehe..tq sygg..alooo..xmau la mcm tu..oke nti sye tolong wat kan tutorial decorate kotak komen yg cute khas utk awk..hehe..gudluck yea dear :)

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...