First Time I'm Giving On Food Of Kanggaroo ^^




                                                                                  
                                        Tgk kasihan kanggaroo nie sampai xlarat nak bangun ,
                                          rsenya kanggaroo nie agk tua ckit , sbb pemalas .. haha




Bismillah...

Sye ingin kongsikan pengalaman pertama sye ketika bagi makanan pada semua kanggaroo yg berada di Lone Pine Koala .. hehe .. Bsenya sye asyik alahai tgk org bagi kanggaroo dalam television .. hoho .. Alhamdulillah , mungkin rezeki sye kot dpt tgk kanggaroo secara live & real .. hehe .. Korg semua nak tawu x cerita nya , first sye bagi makanan tu pada kanggaroo , masyaAllah geli teramat sbb sye nie jenis agak kekok dgn haiwan yg tinggi drp sye pastu ade misai panjang .. haha .. pastu sye bagi makanan tu betol2 bersebelahan dgn kanggaroo supaya kanggaroo tu boley makan dgn mulut pada telapak tangan sye sendiri .. Lepas da makan tu ade ke patut kanggaroo tu jilat telapak tangan sye .. Mana xnya sye menjerit sbb geli .. haha .. gambar yg sye letak kat ats tu kanggaroo paling last sye bagi makanan .. Korg tgk la sye da xkekok kan & boley biasakan diri dgn kanggaroo .. haha .. :p

Justeru itu , kte xboley bagi makanan pada kanggaroo sambil berdiri @ campak makanan tu nanti kena saman @ denda .. Nak kasi makanan pada kanggaroo pon ade syarat & peraturan .. Sbb pihak Aussie sgt prihatin pada sekeliling haiwan yg berada di Lone Pine Koala .. Dahsyat kan semua ade peraturan .. hoho .. Cbe bayangkan mcm ne la korg sendiri bagi makanan pada kanggaroo .. Jeng .. Jeng .. Jeng .. haha .. Mcm2 kan pengalaman manis yg xboley dilupakan sampai bila-bila .. hikhik :)

Oke la guys sampai disini saja perjalanan destinasi & pengalaman sye dgn kanggaroo .. ekeke .. xpuas tgk gambar kat ats tu sye ade bagi gambar sye dgn kanggaroo kat bawah .. sweet kan sye dgn kanggaroo tu .. kahkahkah :D


                                                                                     
                                     Haihhh ! igt kan dpt snap betoi2 dgn muka kanggaroo ,
                        tapi nie yg dpt , maybe kanggaroo tu malu dgn sye la , tu dye tunduk kot ..
                                tgk sye punya la semangat nak snap dgn kanggaroo tu .. haha ;p


                                                                                   
                                            Haaa ! nie kali kedua snap photo dgn kanggaroo..
                                   Akhir nya , dpt jgak snap dgn muka kanggaroo dekat2 .. hoho ..
                         Sory la guys , sye terover excited dgn senyum nmpak gigi mcm tu .. haha :D




                  Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !







17 orang nak tahu RAHSIA Qis:

Miziey said...

Waa~ bestnyerrr~
Takde try tunggang kanggaroo tu ker? eh? hehe.

Florist said...

bestnya :) kita pun nak jumpa kangaroo :(
hehe
nice and done follow you

KyLe Al-Yamani said...

bestlah dpt tgk kangaroo life wee

noreenrara said...

fuyoo fuyooo ! kangarooo ! haha :P

AthiraAdra said...

whoaa kak . . besttt nyeeerrrrr ^.^
kanggg kangg kangggaroo tuhhhh (:

AthiraAdra said...

whoaa kak . . besttt nyeeerrrrr ^.^
kanggg kangg kangggaroo tuhhhh (:

Iera balqis said...

@Miziey err..tunggang kangaroo?? haha.. silap2 org bkan ditunggang tapi menungang dgn kanggaroo..haha :D

Iera balqis said...

@Florist alolo..nti free time @ ade rezeki awk..awk akn sampai kat sini mcm sye jgak kan..hehe..tq dear :)

Iera balqis said...

@KyLe Al-Yamani haha..bse2 aje.. :D

Iera balqis said...

@noreenrara fuyoo fuyoo ! awk cute la..haha *ttbe jek* haha

Iera balqis said...

@AthiraAdra hahaha :D

Klon Buaya said...

hi..

boleh berkenalan x?hehe..

selamat dtg ke bloh sy k..

eyryn said...

hye dear ! jom join 1st GA ryn :) banyak hadiah menarik !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

eyryn said...

hye dear ! jom join 1st GA ryn :) banyak hadiah menarik !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

eyryn said...

hye dear ! jom join 1st GA ryn :) banyak hadiah menarik !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

eyryn said...

hye dear ! jom join 1st GA ryn :) banyak hadiah menarik !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

Diana The Great Babes said...

bestnya!! mesti gelikan??

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...