Vacation to Adelaide !!!


           
                                                                                 
                                                    A view from my apartment at Adelaide..

                                                                                     
                                                     This is my living room at Quest apartment..
                                                      
                                                                               
                                                                This is my rest bedroom ^^


Bismillah...

Hello everyone !! I'm back to write this my own blog.. I hope you guys will be alright & good.. Isn't there  miss me?? haha.. Of course , i'm missing you guys.. kekeke~~ Today , i would like to share of this story with you guys about my vacation to Adelaide.. Alhamdulillah.. All praise to Allah.. :)

Agak2 kan korg ble berada kat tempat sye.. ape korg rse?? *haa korg mesti besar hati kan* sbb dpt jejak kaki ke Adelaide.. haha .. Tapi sejujurnya sye mengucapkan perkataan "Alhamdulillah" , sye mmg tak disangka boley sampai ke Adelaide .. Bila da sampai tu kan , mcm terasa mimpi diawangan.. haha .. Seriesly ,saya cakap memang best sangat2 pergi melawat di bumi yg sgt indah ke Adelaide tu.. *mmg teruja sgt2 la* .. Tahu x korg smue , skrg kan satu Australia musim winter.. Semasa sye dekat Adelaide tu , 2x kali ganda sejuk xterkata..da la tuan punya blog nie xtahan sejuk..grrr~~haha.. Skrg cuaca dekat Adelaide paling rendah pon 14 / 4'C .. sejuk sgt2.. itu pon xlagi cecah suhu ( - ) klo cecah jgak , alamatnya bumi Adelaide tu bersalji.. & diriku jua terkaku kerana kesejukan.. haha.. owh..lupa plak sye stay kat Adelaide pon dalam 4hari 3malam  sbb nya ade press conference & sambil tu bercuti..hehe..

Esok harinya , keluar la sekejap pegi downtown Adelaide.. Saje je nak survey2 kedai kat area Adelaide tu , ternyata saya jumpa cenderahati sgt murah dgn nilai nya tersebut iaitu $1 @ 5 USD Dollar adalah dekat satu kedai nie nama dye "Sourvenier shop" kat downtown Adelaide tu.. Saya pon beli la beberapa jenis cenderahati drp Adelaide.. Xtawu la pendapat korg yg cenderahati tu cantik @ bse2 aje..haha.. Pastu , sempat la bersnap photo kat area university Adelaide.. Seriesly , i told you guys , the area at Adelaide have a  beautiful & wonderful views place i'd ever seen before.. InsyaAllah , jika ade rezeki lagi , saya akn jejak kaki dekat Adelaide kali kedua.. Amin.. kekeke.. Kita nie da bercuti kat satu tempat yg sgt menarik tu kan , mesti rasa nak pegi lagi kan.. haha..


I hope you guys enjoy this story , either.. I'll give you some photo from Adelaide.. You guys can see the pic how it is wonderful that place ever seen..

                                                                                   
                                                                This is Adelaide Town ^^v

                                                                                  
                                                        The second pic at Adelaide Town..

                                                                                     
                                                          The third pic at Adelaide Town..

                                                                                   
                                                      I'm bought this gift from Adelaide :)

                                                                                 
                                           This my own photo from University of Adelaide.. XD

                                                                                   
                                     I like this view very much .. so beautiful & wonderful that place !!


                  Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !



3 orang nak tahu RAHSIA Qis:

Nurskyler said...

Wahh bestnya dapat pg over the sea :)

MNS said...

Wow, u are so lucky.. im never step my foot theres, but i hope someday i will.. australia realy2 nice

Ezad Skytech said...

wahhh..bestnya dapat jejakkan kaki ke sana...harap satu hari nanti dapat la pergi ke sana...hee (^^,)

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...