Winter is coming without snow in Aussie right now !!



                                                                          
                                                        From going to St.Lucia Kindergarten.    


Bismillah...

Hye guys :) i'm back to write this my own blog.. Sorry , da lama x mengupdate blog nie.. biasa la xde idea nak tulis.. haha :D Kali nie entry saya mahu kongsikan pada korang semua pasal "Winter without snow at my area house in Aussie".. Korang semua da dpt tangkap ape saya mahu tulis di blog nie.. haha.. haaa , pandai pon dpt teka.. haha *ttbe jek* :P


Pagi tadi , saya ade keluar sekejap hantar budak kecik nie pergi ke kindergarten.. korang cuba teka ape saya nampak kat luar dengan cuaca sekarang da masuk winter.. haaa , mestila nampak kabus2 kan , series saya ckp sejuk sgt2 & menggigil satu badan nie haa.. tersilap saya sekarang suhu cuaca da cecah 11'C waktu pagi manakala suhu di kala petang 15'C.. Tetapi , sye rse sejuk 5'C plak..padahal waktu malam baru 14'C.. terasa sejuk sgt2 ouhh >< da la saya nie jenis orang yang xtahan pada kesejukan..hahaha :/

Selepas itu , da balik dari kindergarten tu kan sempat la nak snap photo tu kat tepi jalan.. Kalau saya x snap photo tu , mmg rugi gler la.. haha.. sbb pemandangan dye waktu pagi tersanagat cantik.. haha.. *lantak p org nak ckp ape , asalakan ku bahagia dpt snap photo tu* hahaha.. Korang jangan nak p gatal tanya kat saya da winter tu , kenapa xde snow.. mmg la kat Aussie dye hanya ade musim sejuk sahaja tetapi dye tiada snow.. Kalau korang nak tengok snow tu , p sendiri ke UK.. hahaha.. Saya ade letak beberapa photo tu kat bawah , jikalau anda semua ingin lihat gambar yg saya amik pagi tadi..silakan scroll down yea ^^v

Enjoy guys when reading my new entry & dont forget leave your comment at the box comment.. hehe.. Thank you & Saranghae ♥ ♥^^,


                                                        Photo from St.Lucia Kindergarten ^^

                                                                                        
                                                                This is mine photo ^O^

                                                                                   
                                                            Isn't a nice & wonderful park??



                  Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !



10 orang nak tahu RAHSIA Qis:

MyMy said...

wahhhh..
awak study kt Aussie ke?
bestnya hehehe..
kirim kn winter kt malaysia untuk saya boleh? hehehe

Iera balqis said...

@MyMy
Yep..hehe..boley jek syg..sye boley bawak kabus2 winter tu kat awk skli..haha.. *joking* :P

AL AZRUL said...

wow beautiful life in australia...
nice blog song too

aiENn cHAm said...

wo0o0a!! besnyee! ;D

nadia farhana said...

waaa seronok...nak winter juga :)

nana kamarul said...

Nana penah pegi Aussie tapi mase tu belum masuk winter lagi. Sipi sipi la. Tu pun dah sejuk ni winter taktahu le. Hehehe :)

mrs kayrul said...

salam kenal..singgah kembali...

sana winter sini hujan plak

khairolina said...

wow bestnye.. nnt nak bulan madu kat sana la.. hehe

dayah SnoW Heuka said...

wahh seronok hidop kat perantauan kann?? saya cukup la di sarawak sahaja.. da mmg oversea laa saya kata bukan org kata haha :D

Azielah Rahim said...

Wahhh..mesti best duduk dekat Australia boleh main dengan salji..tapi yang tak bestnya berjauhan dngan family kan?

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...