Celebrated my birthday!!


                                                              At Restoran Pancakes!!!




                                                                                   
                                                                              
Bismillah...


Hey you gorgeous!!! yang tengah baca entry saya nie.. ape kabar?? hehe :)
Sorry ,, guys my blog doesn't any update new entry.. Now ,, you can see my title up there..huhu..
I would like to share this story to you guys.. Actually ,, I'm very happy & have fun at all because celebrated my birthday with my roomate yesterday ,,
even though my parents & family not have beside on me.. I'm very thankful :')

Sebenarnya saya nak kata saya happy sgt-2 sbb dapat jumpa dengan orang yang sangat baek & always caring to me.. Jeng-3!! dye adalah akk roomate saya la.. sape lagi.. Dye sanggup belanja saya pancakes!! mmg terbaek!! Pastu ade pertunjukkan lampu air warna warni dari bangunan alah mcm bunga api..tapi ,, saya xtawu nama dye ape sebenarnya..hahaha -__-

Klo korg xpaham yg ape saya merapu kat ats tu ,, nti saya bagi gambar byk-2 dgn korg.. korg boley tengok puas-2 dgn mata sendiri.. okay?? hehe :)
betapa cantik nya lampu air warna warni tue.. huhu :D
Saya nak kata pertunjukkan lampu air warna warni tu diadakan berhampiran dgn South Bank , Brisbane.. Dorg nie pandai taw tarik tourism supaya selalu lawat kat tempat tu.. Sebelum ade brisbane festival kat tempat tu kan ,, dalam jam 7ptg ke atas..lengang ,, tak ade sorg pon lawat tempat tu..sunyi jek -.-

Haaa!! tula festivalnya yg ade lampu air warna warni.. mmg teruja sgt la!! dpt tgk depan-2 mata.. SubhanaAllah ,, cantik sgt-2.. tapi bile the end pertunjukkan lampu air warna warni tue kan ,, abis kteorg kena mandi.. aishhh >,< *ape la nasib*

Selepas selesai tengok pertunjukkan lampu air warna warni tu kan ,, kami berdua pergi satu restoran "Pancakes".. Saya ade order pancakes chocolate jewels & apple juice.. you know what ,, lepas makan semua tu ,, ttbe perot saya buat hal.. adesss!! ==" *nasib baek la restoran tu ade tandas ,, klo xde mampus nak melabur kat ne la kan..* aishh!! dugaan..haha.. pastu akk roomate saya tu tergelak tgk gelagat saya tengah sakit perot ,, ape la birthday girl  nie sakit perot pon xbertempat.. hahaha.. xD
camne nie nak berdating..hmmm -___-

Lastly ,, semua makanan yg order tu xabis ,, terpaksa la take away.. huhu ^_^

Akhir kata ,,  Alhamdulillah.. =)
Allah masih memberi peluang saya bernafas & dapat melihat keindahan ciptaanNya..
Meskipon ,, umur saya baru cecah 19tahun ,, tak bermakna hidup akan berpanjangan..
InsyaAllah.. dgn usia tu saya akn guna sehabis-2nya kerana Ilahi..
Kamsahamnida!! Thanks so much.. May Allah bless you guys always ♥ ♥ ^_^


Okay la ,, sampai sini jela temu duga kita erk..haha :D

Saya nak post beberapa keping gambar kat korg semua.. Siapa xsabar nak tgk gambar yg I nak post??
Sila angkat bulu ketiak masing-2!! hahaha*joking* ;)

I hope you guys enjoy it to reading & see it my beautiful pic on my new entry.. Have a nice day!! ^_^

                                                                       
                                                         BRISBANE FESTIVAL 2012!!!
                                 

                                                                                                


                                                                                                   





                                                                             








                                                                             
        

                  Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !




14 orang nak tahu RAHSIA Qis:

zila manaf said...

heby bufday!! syoknye sana...

lynn kamarul said...

HAPPY BIRTHDAY.. TERINGIN NAK MELANCONG TEMPAT ORG. CANTIK SANGAT VIEW KAT SANA

-tikah- said...

cantik!!..
:) :)

mish eden said...

pancake! yummy..tapi awat sakit perot? keracunan ke??

Nory Zoulkefle said...

bestnyer....bile lah nk jejak kaki ke oversea...huhu..
anyway, salam kenal...1st time visit..

*nice blog dear...

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

aina said...

bestnyer..btw it such beautiful view lah..huhu..hope dpt g lah..huhu

Iera balqis said...

@zila manaf hehe..tq dear ;)

Iera balqis said...

@lynn kamarul hehe..insyaAllah dear..rezeki awk xlama lagi tu..amin :)

Iera balqis said...

@-tikah- hehe..mmg cantik sungguh :D

Iera balqis said...

@mish eden haha..maybe ter-order pancakes byk coklat & pastu p gatal order air jus apple..mmg kena la perot tu..hmm..tapi tetap best memories ib ny life :D

Iera balqis said...

@Nory Zoulkefle hehe..insyaAllah rezeki akk pon akn tiba xlama lagi..hihi..tq for visit my blog ^_^

Iera balqis said...

@cerita best thanks so much ^_^

Iera balqis said...

@aina
insyaAllah, u will..i hope ur dream come true..amin ^_^

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...