1st Time Celebrated Eid Mubarak on Abroad :)

                                     

                                                               Salam Aidilfitri Semua !!  :D
                       
                                                             
                                                                                     
                                   Di pagi raya ,, kami semua berkumpul utk berjemaah Solat Eid
                                                                          di padang :)

Bismillah....

Kemudian,, di pagi raya kami semua yg beraya di perantauan solat Eid berjemaah di padang berhampiran kawasan tempat saya tinggal.. Ini pon 1st time kot dapat beraya di negara orang.. *Alhamdulillah* :)
Even though ,, without my family.. i can feel Eid Mubarak in here.. *excited* ^_^ *syukran jazilan*

Saya tak akan lupa kenangan paling terindah seumur hidup dapat beraya di perantauan.. Meskipon ,, agak sunyi bila tiada family disamping kita.. huhu.. ^_*

Saya , THAHIRAH BALQIS ZA'AFAR ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua umat islam yang akan menyambut Happy Eid Mubarak , tak kira dimana pun anda semua berada . saya jugak ingin menyusun sepuluh jari sebagai tanda memohon maaf dan ampun atas segala kesilapan yang telah saya lakukan kepada awak semua sama ada disengajakan atau dengan tidak sengaja :')

SETIAP MANUSIA TIDAK TERLEPAS DARIPADA MELAKUKAN DOSA ..

 kepada keluarga tercinta , sahabat dan kawan-kawan blogger yang sentiasa ada untuk saya ,saya menyusun sepuluh jari sebagai tanda memohon maaf atas segala salah dan silap kita sama ada disengajakan atau tidak sengaja . terima kasih korang semua sebab sudi jadi sahabat dan kawan kita selama ni :) semoga hubungan persahabatan kita akan kekal sampai bila-bila , insyaAllah . :')

*Pic serba sedikit saya ingin kongsikan kepada korg suasana ketika menyambut Eid Mubarak di negara org :)
                                                                                   
                                                                                     
                                                                                      
                                                                                               
                                                        muka sedey tapi xnangis , camne tu?? :P

                                          SALAM LEBARAN SEMUA DARIPADA BALQIS
                                                                DI  PERANTAUAN :D
                                                                            

                                  
 #Sorry ,, jika my blog xde header raya.. Tapi saya da pasang lagu raya dalam blog ku tercinta.. I hope you guys have fun reading this my new entry & Happy Eid Mubarak to all muslim in the world :)                                                                              


                  Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Qis ! Komen Kalau Suka !



16 orang nak tahu RAHSIA Qis:

GBM said...

Salam Aidilfitri Qis. Minnal Aidil wal Faizin. :)

Nurul Amira Mazlan said...

Selamat Hari Raya :)

Iera balqis said...

@GBM Selamat Hari raya jgak awk <3 :)

Iera balqis said...

@Nurul Amira Mazlan Selamat hari raya dear :D

Norzatul Nabihah said...

selamat hari raye..ade kat mane tu???negare pe??

the fikirman said...

keep calm n happy eid fitr 1433h .
kat mane tuh u raye???

nur aya said...

@GBM

selamat hari raya (:

http://jarijemarikaku.blogspot.com/

Erna Ziana Lamsera said...

singgah raya, selamat hr raya ^^

en. buaya said...

ooo, bumi manakah itu ? selamat har raya.. saya follow sini.. XD

Haruno Hana 하나 said...

Selamat Hari Raya akak :D raya kat mana ni? bleh tau? hehe :)

cik abbit said...

selamat hari raya awak. jage diri kat sna ;D

cikmisi leen said...

slamat hali laya > =)

btw jom join segmen .. hadiah2 pom mnarix, smbil2 tmbah knalan blogger =)

http://www.coretancikmisi.com/2012/08/assalamualaikumjom-relax-sebentar_23.html

fadh leyanie said...

salam Aidilfitri,belum pernah merasa raya diperantauan,tgk gambar ada jugak suasananya :)

nana kamarul said...

Macam best je. Anyw, Selamat Hari Raya dear. Take care of yourslef dekat negara orang tu :)

fierul said...

selamat hari raya ..

Lea Athira said...

nice entry :D Happy Eid too.

HERBALIFE FORM !! ( for series buyes )

Name:
Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kedah
Perlis
P.Penang
K.Terengganu
Kelantan
Bangi
Kajang
Sri Kembangan , Serdang
Johor
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Extra income
Improve healthy
Improve energy
Improve prob skin
extradionary

Extra information that can help me to guide you.

This online form was provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...